“ارسال هوایی مواد غذایی به ترکیه” و یا حمل هوایی مواد غذایی به ترکیه دارای شرایطی است که بسیاری از مسافران از آن اطلاع کافی ندارند. عدم توجه به این قوانین موجب خسارات فراوانی برای شما خواهد شد ( What food can you take into Turkey ). بسیاری از ایرانیان به دلایل مختلف اقدام به ارسال هوایی مواد غذایی ایرانی پسند برای عزیزانشان به ترکیه میکنند و یا هنگام سفر تمایل به حمل مواد غذایی به این کشور را دارند.
برای آنکه در هنگام ارسال مواد غذایی به ترکیه دچار خسارات مالی و یا اتلاف وقت در فرودگاه نشوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا درباره چگونگی انجام این کار و راهکارهای جایگزین اطلاعات کافی کسب کنید. همچنین می توانید امور مربوط به حمل و ارسال اضافه بار مسافری، لوازم منزل و انواع بار تجاری خود را به فریت بار و کارگو سفیران بسپارید.
آیا می توان از پایانه هوشمند بار فرودگاه امام ، اقدام به ارسال مواد غذایی به ترکیه کرد ؟
یکی از راه های ارسال اضافه بار برای مسافران استفاده از سرویس حمل هوایی بار است. چرا که اضافه بار مسافران مشمول جریمه نقدی در پای کانتر پروازمیشود که اصلا به صرفه نیست. فریت کردن چمدان های اضافی به شما این امکان را میدهد تا با هزینه کمتر بتوانید اضافه بار و اثاثیه مد نظرتان را به ترکیه ارسال کنید.
برای فریت کردن بار باید به باربری فرودگاه امام یا همان پایانه هوشمند بار مراجعه کنید تا از طریق گمرک و شرکتهای هواپیمایی یک بارنامه جهت ارسال بار شما به ترکیه ، صادر شود. پس از رسیدن بار شما به ترکیه، از فرودگاه مقصد با شما تماس گرفته میشود و از شما دعوت میشود جهت ترخیص و تحویل بارتان به ترمینال کارگو فرودگاه مقصد بروید.
سپس در فرودگاه استانبول یا آنکارا از طریق ارائه بارنامه و ترخیص آن از گمرک میتوانید بار خود را تحویل گرفته و به مکان مورد نظر در آن کشور ببرید. اما توجه داشته باشید به هنگام حمل هوایی بار ، امکان “بردن مواد غذایی به ترکیه با هواپیما” وجود ندارد.
اگر قصد ارسال مواد غذایی به ترکیه را دارید، به هیچ عنوان از روش فریت بار استفاده نکنید. چرا که این روش حمل بار و کالای مسافری و مهاجری بصورت هوایی در کشور ترکیه به منظور حمل و انتقال کالاهای غیر خوراکی است. قوانین حاکم بر کشور ترکیه به شدت در این باره جدیت داشته و در صورت تخلف با شما برخورد خواهد شد.
آیا تجار میتوانند از طریق سیستم حمل هوایی مواد غذایی به ترکیه ارسال کنند؟
ارسال بار با هواپیما و حمل هوایی یکی از راه هایی است که به طور عمده برای تجار جهت ارسال بارهایی فراهم شده است که دارای ارزش زیادی هستند مانند زعفران و یا انواع کالای الکترونیکی مانند موبایل ، لپ تاپ ، انواع فرش دستباف ، کالاهایی که زود فاسد می شوند و…. ، که سرعت حمل آنها به مقصد از اولویت های شرایط تجارت آن کالا میباشد.
به این منظور تجار و بازرگانان میتوانند به منظور تجارت و صادرات، هر نوع کالای تجاری با ارزش و یا هر گونه محموله مواد غذایی فاسد شدنی را فریت کنند. البته برای این کار نیز باید مدارک و اسناد مربوط به بار خود را جهت طی کردن تشریفات گمرکی هم در کشور مبدا و هم در کشور مقصد، به گمرک مربوطه تحویل دهند.
در مورد مواد غذایی ارائه گواهی بهداشت و سلامت، استاندارد و سایر مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه خروج محموله غذایی از گمرک ایران و همچنین ترخیص بار در گمرک کشور مقصد ضروری است. بنابراین ارسال مواد غذایی به ترکیه برای شهروندانی که قصد مصرف شخصی دارند (نه تجارت) به طور کل ممنوع میباشد چون میبایست مدارک تجاری مربوطه که نام برده شده، جهت ترخیص مواد غذا به همراه بار باشد که این امر برای مسافرین و مهاجرین که اصلا قصد تجارت ندارند مهیا نیست.
چه زمانی باید از فریت بار به ترکیه برای ارسال کالا استفاده کنیم؟
سیستم حمل هوایی بار به منظور ارسال کالاهای تجاری ، ارسال لوازم منزل و یا اضافه بار مسافرین ایجاد شده است. گاه مهاجران و یا مسافران وزن کالا و اجناسی که با خود میخواهند به ترکیه ببرند بیش از حد مجاز تعیین شده توسط شرکت هواپیمایی است. در این شرایط مسافرین و مهاجرین میتوانند با پرداخت هزینههای سرویس ارسال هوایی بار تمامی اضافه بار یا لوازم منزل خود را که مد نظر دارند را با صدور بارنامه هوایی به ترکیه ببرند.
علت ممنوعیت ارسال مواد غذایی به ترکیه از طریق سیستم فریت بار چیست؟
اصولا هر کشوری نسبت به سلامتی مردمان خود و مواد غذایی که به آن کشور وارد می شود بسیار حساس است. کشور ترکیه نیز از این امر مستثنی نیست و گمرک این کشور نسبت به واردات مواد غذایی به ترکیه بسیار حساس است.
ترکیه یکی از مقاصد پرطرفدار ایرانیان به منظور سفر، کار، تحصیل، مهاجرت و… است. به واسطه همسایگی این دو کشور مراودات زیادی بین این دو کشور صورت میگیرد. یکی از عمده اقدامات ایرانیان در طی سالهای اخیر به علت نزدیکی فرهنگی دو کشور مهاجرت به ترکیه بوده،
بر همین اساس ایرانیان علاقه به “حمل هوایی مواد غذایی به ترکیه” به عنوان منزل جدید خود را دارند. به همین دلیل در گمرک کشور ترکیه نسبت به وجود مواد غذایی در بار ایرانیان به هنگام ارسال باربه ترکیه، حساسیت بیشتری بوجود آمده است.
در این بین عدم توجه به بهداشت مواد غذایی، عدم توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی ، بسته بندی اصولی مواد خوراکی و سایر موارد، موجب شکل گیری قوانین سخت گیرانه تری از بابت بهداشت و سلامت مواد خوراکی در ترکیه و حتی سایر کشورها نسبت به بار ایرانیان شده است. بنابراین دلایل ترکیه برای جلوگیری از ورود مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد، جرائم سنگینی را برای مهاجرین ایرانی وضع کرده است.
عواقب ارسال هوایی مواد غذایی به ترکیه به همراه بار فریت شده مسافرین به ترکیه چیست؟
همانطور که گفته شد قوانین سختگیرانه ای در مقابل کسانی که اقدام به ارسال مواد غذایی به ترکیه (به طور آشکار و پنهان) در لابه لای بار مسافری و یا مهاجری از طریق سیستم حمل هوایی بار میکنند، وضع شده است. اگر مشخص شود که در بار شما مواد غذایی وجود دارد، در همانجا باید تصمیم بگیرید که به هزینه خودتان بار را برگشت بزنید و یا آن را در گمرک ترکیه معدوم بکنند.
در هر صورت در چنین شرایطی خسارات زیادی باید بپردازید. مسلما این پروسه وقت و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت که شاید بیش از دست دادن پول خلقتان را به هم بریزد. بنابراین بهتر است قبل از بستن بار خود از عدم وجود مواد غذایی در آن اطمینان حاصل نمایید.
حتما این موضوع را به سایر همسفران تان هم گوشزد کنید تا متزلزل خسارت و ناراحتی های روانی آن نشوید. متاسفانه بسیاری از هموطنان به هنگام مراجعه به ترکیه و مواجه شدن با چنین شرایطی نتوانستند از حقوق خود دفاع کنند و در نهایت مجبور به پرداخت هزینه های هنگفت شدهاند.
پنهان کردن مواد غذایی در فریت بار به ترکیه چه تبعاتی دارد؟
هم در فرودگاه مبدا و هم در فرودگاه مقصد محتویات بار بررسی و چک میشود. در تمامی گمرکات دنیا، همیشه، محتویات بار با بارنامه هوایی تطبیق داده شده و اگر به غیر از موارد درج شده در بارنامه ، مواد دیگری وجود داشته باشد، به مانند کالای قاچاق با آن برخورد خواهد شد.
آیا می توان مواد غذایی در سوپر مارکت ها را به ترکیه ارسال یا فریت کرد؟
شاید برای تان سوال شود که چرا نمی توان مواد غذایی که مجوزهای بهداشت و سلامت سازمان های کشور مبدا را گرفتهاند را به ترکیه ارسال کرد؟ در جواب باید گفت که فریت کردن به منظور ارسال کالاهای تجاری نیز انجام میشود. یعنی یک تاجر ایرانی میتواند با ارائه مدارک مربوط به گواهی سلامت، استاندارد و… به عنوان صادرات اقدام به”ارسال و فریت مواد غذایی به ترکیه” بکند.
اما شما که تنها برای خودتان و یا عزیزتان در کشور ترکیه قصد ارسال هوایی مواد غذایی دارید، تاجر نیستید، قصد تجارت هم ندارید و همچنین فاقد مدارک تجاری مربوطه هستید. یعنی مواد غذایی که شما قصد ارسال آن را دارید برای تجارت و فروش نیست، بلکه برای مصارف شخصی و یا ارسال برای عزیزی در کشور ترکیه است که الان میدانید که ماموران گمرک ترکیه بسیار حساس هستند به اینگونه بارها، در چنین شرایطی ریسک نکنید، شما نمیتوانید از سیستم فریت بار برای ارسال مواد غذایی به ترکیه استفاده کنید.
آیا راهی برای ارسال هوایی مواد غذایی به ترکیه وجود دارد؟
در جواب این سوال باید گفت؛ بله شما میتوانید مواد غذایی و خوراکی خود را به مقدار محدود و منطقی برای استفاده یک خانواده، از طریق اداره پست جمهوری اسلامی ایران به هر کدام از شهرهای ترکیه ارسال نمایید. اداره پست در ایران این امکان را برای متقاضیان فراهم کرده تا به صورت محدود مواد غذایی مورد نظرشان را به ترکیه ارسال کنند.
البته محدودیت هایی نیز از این طریق وجود دارد که با مراجعه به یکی از شعب اداره پست منطقه میتوانید به طور کامل از نحوه انجام این کار اطلاعات پیدا کنید. در نظر داشته باشید که محدودیت در حجم و وزن بار از طریق پست نیز وجود دارد که باید به هنگام ارسال از آن ها اطلاع کافی پیدا کنید. همچنین در صورت تکرر بیش از حد ارسال مواد غذایی به ترکیه، برای افسران گمرک پست ترکیه شائبه این بوجود میاید که شما فعالیت اقتصادی میکنید و از این سو برای شما مشکل بوجود خواهد آمد.
از طرفی دیگر مسافرین به ترکیه میتوانند به طور بسیار محدود مواد غذایی با بسته بندی تجاری و استاندارد، در حد استفاده یک خانوار، به همراه خود و در چمدان های خود به ترکیه حمل کنند. شما میتوانید در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر به پادکست راهنمای حمل هوایی بار به ترکیه گوش دهید. در این سری پادکست ها ما سعی داشتیم با نگاهی نو به سفر و مهاجرت ، شما را با قوانین گمرکی کشور ترکیه آشنا کنیم.
ارسال ارزان بار به ترکیه از ترمینال بار فرودگاه امام
خدمات ارسال هوایی مواد غذایی به واسطه فریت بار و کارگو سفیران
شرکت فریت بار و کارگو سفیران نماینده رسمی تمامی هواپیماییهای معتبر بینالمللی فعال در ایران است که در زمینه بستهبندی تخصصی بار، فریت محصولات غذایی مسافری و ارسال هوایی مواد غذایی بصورت تجاری و به تمامی نقاط دنیا فعالیت میکند.
همچنیین سفیران خدماتی مثل بستهبندی لوازم منزل و انواع بار تجاری، پیک آپ بار از در منزل شما در کلیه شهرهای ایران، تشریفات گمرکی، حمل بار هوایی به خارج از ایران، انجام خدمات حمل هوایی جهت اضافه بار مسافری و بسته بندی و حمل انواع کالای تجاری را برای مشتریان خود انجام می دهد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محاسبه هزینه حمل انواع بار به ترکیه با هواپیما به صفحه هزینه حمل بار هوایی در وبسایت سفیران کارگو مراجعه کنید.
شرکت خدمات فریت بار و کارگو سفیران، مجری حمل هوایی انواع بارتجاری و مسافری به ترکیه، بهعنوان مرکزی برای سهولت ثبت درخواست حمل هوایی بار با هواپیما در نظر گرفته است و شما را در ارسال بار از باربری فرودگاه امام یاری میکند. این مجموعه میتواند پس از تحویل گرفتن انواع بار در منزل و انبار یا دفتر کارتان و اعمال بستهبندی حرفهای بر روی بار شما جهت به سلامت رسیدن آن به مقصد، امور گمرکی در پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی را انجام دهد.
پسازآن، بار شما با بهترین نرخ حمل بار هوایی از قسمت کارگو فرودگاه امام خمینی به ترکیه صادر میشود. تنها کافی است با ما تماس بگیرید تا از مراحل ارسال هوایی مواد غذایی به سرتا سر دنیا آگاه شوید. شماره تماس ما: 88830215
آیا میتوان در کنار لوازم شخصی فریت شده به ترکیه مواد غذایی قرار داد؟
خیر، فرستادن هرگونه مواد غذایی با سیستم فریت بار از پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی به کشور ترکیه با برخورد شدید مامورین گمرکی این کشور و جریمه گزاف گیرنده کالا مواجه خواهد شد.
تبعات فرستادن مواد غذایی در کنار بار فریت شده به ترکیه در گمرک این کشور چیست؟
مامورین گمرک کشور ترکیه با هزینه گیرنده بار ، بار حاوی مواد غذایی فریت شده به این کشور را یا معدوم کرده و یا به ایران عودت میدهند. همچنین جریمه گزافی در صورت اعلام نکردن مواد غذایی در اظهارنامه گمرکی در انتظار گیرنده کالا خواهد بود.
چطور میتوان به ترکیه مواد غذایی ایرانی پسند ارسال کرد؟
سیستم پست بین الملل به صورت محدود مواد غذایی با بسته بندی استاندارد و تجاری را جهت حمل به کشور ترکیه پذیرش میکند. همچنین تجار و صادرکنندگان میتوانند با رعایت موارد قانونی گمرکات دو کشور نسبت به صادرات انواع مواد غذایی ایرانی پسند به کشور ترکیه اقدام نمایند.