“حمل هوایی بار فاسد شدنی”، دنیای خاص خودش را دارد. از آماده کردن مدارک بار و رزرو پرواز و بسته بندی تخصصی بار گرفته ، تا حمل بار به فرودگاه و انجام تشریفات گمرکی و قرار دادن بار در محیط دمایی مناسب تا زمان پرواز، و از طرفی دیگر از دادن نوتوک به کاپیتان پرواز و در جریان قراردادن او از شرایط بار حساس اش، و در مقصد هم از تحویل به موقع کالا و نحوه ترخیص سریع آن از گمرک کشور مقصد، همه و همه داستان حمل هوایی بار فاسد شدنی را سخت، اما شدنی نشان میدهد.
در این مقاله بر آنیم تا شما را بیشتر با چند و چون این کار دشوار آگاه سازیم. کالای فاسد شدنی باید در شرایطی خاص نگهداری شده و در مدت زمانی کوتاه مصرف شوند. کالای فاسد شدنی میتواند مواد غذایی یا دارویی و آزمایشگاهی باشد. برای جابجایی این قبیل کالاها، هواپیما بهترین وسیله ممکن است. هواپیما به نسبت کشتی و یا خودرو سرعت بیشتری دارد، همینطور امکانات نگهداری گستردهتری داشته و هزینه حمل کمتری به فرستنده تحمیل خواهد کرد.
به همین دلیل است که حمل هوایی برتری محسوسی به دیگر روشهای حمل داشته و استقبال بیشتری از آن میشود. اگر شما هم یکی از کسانی هستید که برای حمل هوایی بار فاسد شدنی خود، به دنبال استفاده از ناوگان مدرن شرکت های هواپیمایی بین المللی فعال در بخش کارگو فرودگاه امام خمینی هستید، پیشنهاد میکنیم این راهنما را، تا انتها مطالعه کنید.
راهنمای سفیران هر آنچه که برای “ارسال کالای فاسد شدنی با هواپیما” به تمام کشورهای دنیا لازم است در اختیار شما میگذارد.( How to Ship Perishable Goods by Air )
شرکت خدمات فریت بار و کارگوی سفیران یکی از شرکتهای فعال و باسابقه در زمینه فریت بار و حمل هوایی انواع کالای فاسد شدنی است. دفتر شرکت سفیران در فرودگاه امام خمینی، ترمینال کارگو، دفتر شماره سیزده قرار دارد. برای مشاوره بیشتر لطفاً با شماره 88830215 تماس بگیرید.
در پروسه حمل هوایی بار فاسد شدنی ، به چه کالایی فاسد شدنی میگویند؟
کالاهای فاسد شدنی میتوانند مواد خوراکی و یا غیرخوراکی باشند. وجه مشخصه کالاهای فاسد شدنی این است که خیلی زود کیفیت و تازگیشان را از دست میدهند و خیلی سریع تحت تأثیر آلودگی قرار میگیرند، به خاطر همین باید در محیطهایی خاص و در دمایی متناسب نگهداری شوند. عمدهترین کالاهای فاسد شدنی که از ایران به خارج از کشور ارسال میشود؛ مواد لبنی و فرآوردههای دامی، محصولات کشاورزی، محصولات دریایی، مواد دارویی و نمونههای آزمایشگاهی است.
یکی از مهمترین مسائلی که در فریت بار این نوع کالاها مطرح است، حساسیت کشورهای واردکننده است؛ این کشورها عموماً ضوابط و قوانین زیادی در مورد مواد فاسد شدنی دارند و با کوچکترین نشانه فساد، به دلیل به خطر افتادن سلامت عده زیادی از مردم و مصرف کنندگان نهایی این گونه کالا ها ، از پذیرش و ترخیص محموله امتناع میکنند. در ادامه به هرکدام از این کالاها میپردازیم. لطفاً تا پایان همراه ما باشید.
1) حمل هوایی مواد لبنی و فرآوردههای دامی
لبنیات و محصولات دامی اکنون به غذای اصلی انسان تبدیل شده که هرروز انواعش در دنیا تولید و پخش می شود. وقتی از لبنیات و محصولات دامی سخن میگوییم منظورمان کالاهایی مانند شیر، ماست، پنیر، خامه، دوغ، شیر خشک، بستنی، گوشت قرمز، گوشت مرغ، روده گوسفند و تخممرغ نطفهدار و …است. متنوع و گوناگون. در روزگار ما تجارت کالاهای لبنی رونق فراوان یافته و جهان هرروز در حال تبادل لبنیات و محصولات دامی است؛ اما نکتهای مهم در این میان وجود دارد و آن هم ارتباط تنگاتنگ زمان و فرآوردههای لبنی و دامی است.
ارسال هوایی محصولات مواد لبنی و فراورده های دامی مستلزم هماهنگی های ویژه ای است که میبایست از قبل از پروسه حمل هوایی بار فاسد شدنی تا به هنگام ترخیص و تحویل آن به خریدار نهایی، بین فرستنده بار، گمرک مبدا، شرکت هواپیمایی حامل بار، گمرک مقصد و تحویل گیرنده بار بطور مداوم برقرار باشد.
بطور معمول یک شرکت فورواردر خبره و کاردان (شرکت فریت بار یا ارائه دهنده خدمات حمل هوایی)، نقش هماهنگ کننده این ارتباطات را با کمک و همفکری طرفین دیگر این عملیات لوجستیک بر عهده میگیرد. این به معنی انتقال مسئولیت حقوقی حمل به فورواردر نمیباشد و طرفین این عملیات کماکان به نوبه خود مسئولیت های حقوقی خود را بر عهده خواهند داشت.
فی المثل فرستنده و گیرنده کالا مسئولیت آگاهی از قوانین محلی در مبدا و مقصد، مسئولیت تهیه مدارک لازم جهت انجام تشریفات گمرکی ( مانند مجوز تولید، گواهی استاندارد و بهداشت و…) و همچنین مسئولیت تحویل به موقع بار در مبدا و مقصد را دارند ، عضو دیگر این تیم عملیاتی لوجستیک ، که همان شرکت هواپیمایی میباشد نیز وظیفه حمل سریع و طبق رزرو درخواستی محموله لبنی و دامی با شرایط صحیح حمل، طبق درخواست فرستنده بار، را دارد.
به علت ماهیت اینگونه بار های خاص، نظارت و توجه خاصی، با مدیریت شرکت فوروارد از لحظه اول این پروسه تا به هنگام رسیدن و تحویل بار در مقصد به گیرنده کالا ، نیاز میباشد.
-
مدارک لازم برای حمل هوایی مواد لبنی و فرآوردههای دامی
برای صادرات محصولات لبنی و فرآوردههای دامی باید از دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور گواهی بهداشت صادراتی گرفته شود. در کنار این مدرک، کارت بازرگانی، پروانه تولیدی، گواهی مبدأ، لیست بستهبندی و فاکتور رسمی از دیگر مدارکی هستند که برای خروج قانونی بار از کشور باید به گمرک ایران ارائه شود.
همیشه به یاد داشته باشید که ارسال صحیح بار از مقصد بر طبق مدارکی که فرستنده بار فراهم میکند، فقط نصف پروسه گمرکی این تجارت به حساب میاید و در مرحله دوم یا ترخیص و تحویل بار در فرودگاه مقصد گیرنده کالا همیشه به یک سری از مدارک تایید شده توسط فرستنده ، ترجمه شده به لاتین و یا زبان کشور مقصد، جهت ترخیص بار از گمرک کشور مقصد احتیاج خواهد داشت،
آگاهی از این قوانین و تهیه این مدارک تماما به عهده فرستنده و گیرنده کالا میباشد و عدم امادگی این مدارک، در صورت نیاز در مقصد، در خوشبینانه ترین حالت به بالا رفتن هزینه های انبارداری و یخچالداری برای فرستنده و یا گیرنده بار تا آماده شدن مدارک، و در بد ترین حالت به انهدام بار توسط گمرک کشور مقصد می انجامد.
لذا آگاهی از قوانین کشور مبدا و مقصد برای ترخیص و انجام تشریفات گمرکی صحیح ، و تهیه مدارک لازم ، اهمیت ویژه ای داشته وموجب منفعت تجاری بیشتر، خوشنامی فرستنده و گیرنده بار و تداوم تجارت خواهد شد. برای آگاهی از مدارک کامل جهت انجام تشریفات گمرکی در فرودگاه امام خمینی، لطفاً با سفیران تماس بگیرد.
-
بستهبندی مناسب جهت حمل هوایی مواد لبنی و فرآوردههای دامی
“بستهبندی کالاهای فاسدشدنی برای حمل هوایی” باید بر اساس استانداردهای بینالمللی، مستحکم و با ظاهری شکیل و مرتب باشد. معمولاً این بارها را پالت بندی و تسمه کشی میکنند تا در طول مسیر پرواز جابجا نشوند. پالت های پلاستیکی به علت استحکام کافی و تحمل اوزان بالا مناسب ترین وسیله بسته بندی اینگونه محصولات هستند. در ضمن تسمه کشی مناسب بار ، بر روی پالت ها موجب استحکام بسته یکپارچه ( پالت و بار ) و عدم ریزش بار در هنگام پروسه حمل هوایی خواهد بود.
همیشه به یاد داشته باشید که مکمل مناسب پالت و تسمه، جهت بار های حساس کشیدن نوارهای استرچ پلاستیکی پالت بند عریض و مستحکم، چندین دور بر روی پالت و بار میباشد، بدین صورت بار محکم و بدور از دسترس افراد و بصورت یکپارچه تا موقع تحویل آن در مقصد بر روی پالت میماند.
ابعاد پالت ها صنعتی در ایران متفاوت هستند اما پیشنهاد ما به شما استفاده از پالت های صنعتی پلاستیکی به ابعاد یکصدو ده سانتیمتر در یکصد و ده سانتیمتر و یا پالت های صنعتی پلاستیکی به ابعاد یکصد و بیست سانتیمتر در یکصد سانتیمتر است، معمولا بارگیری و حمل زمینی این پالت ها در وسلیل نقلیه شش تن و ده تن با توجه به ابعاد اتاق بار آنها راحت تر و بهینه تر است.
همچنین توجه داشته باشید که پس از اتمام بارگذاری و تسمه کشی و استرچ کشی پالت ها، ارتفاع نهایی پالت بهمراه بار، از یکصدو شصت و سه سانتیمتر تجاوز نکند. این محدودیت به علت ارتفاع محدود عرشه بار هواپیماها میباشد و شرکت های هواپیمایی از حمل بار های بیشتر از ارتفاع ذکر شده خودداری میکنند.
توجه به نکات بسیار مهم، اما کوچکی ، مانند بسته بندی اصولی در هنگام پروسه حمل هوایی بار شما، به علت پایین اوردن خسارت و هزینه های حمل ، رضایت مشتری و استمرار تجارت را برای شما به همراه خواهد داشت.
2) حمل هوایی محصولات کشاورزی
میوههای تابستانی، مرکبات، صیفیجات، سبزیها، قارچ و دنبلان کوهی از جمله محصولات کشاورزی فاسد شدنی هستند که ماحصل تلاش کشاورز سختکوشی است که تمام توانش را نهاده تا محصولات کشاورزی خوش بر و رویی را راهی کشورهای دیگر کند، تا همچنان کشورمان یکی از صادرکنندگان خوشنام محصولات کشاورزی در منطقه و جهان باقی بماند.
البته کشورهای حوزه خلیجفارس و همسایگان اینسو و آنسو که متقاضیان عمده ارسال این محصولات کشاورزی ایرانی هستند بهخوبی ارزش این فرآوردهها را میدانند. باید گفت مهمترین موضوع، نحوه ارسال محصولات کشاورزی به مقاصد مورد نظر است. بیشتر محصولات کشاورزی ایرانی، به کشور های حوزه خلیج فارس صادر میشود.
بسته به نوع محصول، “صادرات هوایی محصولات کشاورزی از فرودگاه امام خمینی” بصورت محدود تر به کشورهای اروپایی و مالزی نیز انجام میگیرد. صادرکنندگان محصولات کشاورزی به کشورهای حوزه خلیج فارس میبایست توجه به انتخاب ایرلاین معتبر حمل کننده بار خود داشته باشند.
انتخاب ایرلاین معتبر دارای ناوگان هوایی پهن پیکر، به همراه رعایت نکات بسته بندی اصولی و تخصصی برای محصولات کشاورزی باعث پایین امدن خسارت به محموله در زمان حمل هوایی و صحیح ، سالم و تازه رسیدن محصولات کشاورزی به بازارهای مقصد در کشورهای حوزه خلیج فارس میشود.
-
مدارک لازم برای حمل هوایی محصولات کشاورزی
برای صادرات محصولات کشاورزی باید از وزارت جهاد کشاورزی مجوز صادرات کالاهای کشاورزی گرفته شود. بسته به اینکه محصول از مرتع، جنگل و یا باغ برداشت شده باشد باید از خود وزارتخانه و سازمانهای تابعه آن گواهی صادرات گرفته شود، مثلاً گواهی صادراتی ترافل یا دنبلان کوهی را باید از اداره کل منابع طبیعی استان گرفت.
ولی گواهی میوهها را معاونت باغبانی جهاد کشاورزی صادر میکند. در کنار این مدرک، مجوز بهداشت نباتی، کارت بازرگانی، پروانه تولیدی، گواهی مبدأ، لیست بستهبندی و فاکتور رسمی از دیگر مدارکی هستند که برای خروج از کشور باید به گمرک فرودگاه امام خمینی ارائه شود.
در صورتیکه بعضی از مدارک فوق جهت ترخیص بهمراه بارنامه به کشور مقصد ارسال نشود، همانطور که ذکر شد، بار در یخچال فرودگاه مقصد به هزینه فرستنده و یا گیرنده کالا نگهداری میشود ، تا زمانی که مدارک مورد نیاز بدست گمرک کشور مقصد برسد، محصولات کشاورزی عمر کوتاهی داشته و معمولا به سرعت کیفیت آنها شروع به نزول میکند و در ظرف مدت چند ساعت دیگر قابل عرضه در بازار کشور مقصد نخواهند بود.
در این صورت هزینه انهدام محموله در فرودگاه مقصد بعلاوه تمامی هزینه های انبارداری بر گردن فرستنده و گیرنده کالا خواهد بود، لذا تهیه مدارک مورد نیاز برای ترخیص بار به مقصد یکی از مهمترین نکاتی هست که تجار میوه و محصولات زراعی میبایست به آن توجه کرده تا متحمل خسارت های سنگین و ناگهانی نشوند.
مجددا تکرار میکنیم که آشنایی با قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد و تهیه مدارک لازم تماما از وظایف فرستنده بار میباشد. برای آگاهی بیشتر از مدارک کامل جهت صادرات و حمل هوایی محصولات کشاورزی، لطفاً با سفیران تماس بگیرد.
-
بستهبندی مناسب جهت حمل هوایی محصولات کشاورزی
بسته بندی محصولات کشاورزی به دو بخش تقسیم می شود. بسته بندی اولیه که محصول می بایست جهت بازاریابی بهتر و فروش بهتر در بازار مقصد و طبق قوانین کشور مقصد انجام گیرد. شکی نیست که تجار و صادرکنندگان آگاه به اهمیت بسته بندی شکیل و استاندارد و مستحکم محصولاتشان هستند.
اهمیت استحکام بسته بندی اولیه بدین گونه است که بسته بندی ها باید طوری باشند که تحمل وزن زیاد را داشته باشند و در صورتیکه بسته های دیگری در حین حمل بر روی آنها قرار گرفت خراب و له نشوند و محتویات خود را به سلامت به مقصد برسانند . بدین گونه، بسته بندی اولیه مستحکم و استاندارد نقش به سزایی در نحوه بسته بندی ثانویه و همچنین به سلامت رسیدن بار به مقصد دارد.
و اما بسته بندی ثانویه جهت حمل هوایی محصولات کشاورزی به دو شکل می باشد. بسته بندی ثانویه بسته به نوع پرواز و تایپ هواپیمایی که بار شما را به مقصد حمل میکند متفاوت خواهد بود. در صورتی که هواپیمایی که بار شما را به مقصد حمل میکند نازک پیکر باشد ، معمولاً صادرکنندگان اقدام به تسمه کشی به دور چند عدد از بسته های بار خود نموده، و بدین گونه بار خود را آماده حمل هوایی می کنند.
اعمال اینگونه بسته بندی به این علت است که هواپیماهای نازک پیکر فاقد ظروف بارگیری هستند و به صورت دستی و توسط کارگران فرودگاهها بارگیری و تخلیه می شوند. طبیعتاً خسارت وارد شده به بار محصولات کشاورزی بدین صورت و با چنین بسته بندی غیر اصولی بسیار بالاست. اینگونه بسته بندی استاندارد نبوده و به هیچ وجه توصیه نمی شود.
اما در حالت استاندارد و صحیح ، بسته بندی ثانویه می بایست به وسیله پالت های صنعتی حتی المقدور پلاستیکی و با تسمه کشی مناسب انجام گیرد. اینگونه بسته بندی اصولی و استاندارد مخصوص هواپیماهای پهن پیکر می باشد. مزیت اینگونه بسته بندی ها و حمل هوایی آنها به وسیله هواپیماهای پهن پیکر در عدم ایجاد خسارت به بار در طول پروسه حمل هوایی و هزینه های ناخواسته دیگر میباشد.
بارهای ظریف و آسیب پذیر محصولات کشاورزی در صورتی که بسته بندی اولیه مناسب و مستحکمی داشته باشند و به طور اصولی بر روی پالت ها چیده شده و تسمه کشی شوند، بعد از تحویل به شرکت هواپیمایی معتبر، درون ظرف های مخصوص حمل بار قرار میگیرند و طبق دستور العمل های استاندارد و جهانی درون ظرف بار مهار می شوند و سپس جهت حمل به عرشه های بار هواپیما های پهن پیکر انتقال داده میشوند.
معمولا در این گونه هواپیماها به خلبان اعلام می گردد که در کدام عرشه بار خاص، بار فاسد شدنی، قرار گرفته است، خلبان با تنظیم درجه دمای آن عرشه، به حفظ سلامت بار در طول مدت پرواز کمک می کند.
پس آشکارا روشن است که بسته بندی اولیه مستحکم وسپس قرار دادن محصولات کشاورزی روی پالت های پلاستیکی مستحکم و تسمه کشی مناسب آن، و سپس قرار دادن آن در ظروف بار هواپیما، همراه با تغییرات دمایی لحاظ شده در عرشه بار هواپیمای پهن پیکر توسط خلبان همه و همه در به سلامت رسیدن بار صادراتی شما سهیم هستند.
از طرف دیگر پیشنهاد ما به صادرکنندگان بار های فاسد شدنی مانند میوه و محصولات کشاورزی از قبیل قارچ، مرکبات و سبزیجات این است که حتی المقدور از دو هوا شدن محصول ، یعنی سرد و گرم شدن آن ، به شدت پرهیز کنند. همچنین برای این گونه بار ها از استرچ های پلاستیکی استفاده نکرده و به هنگام تسمه کشی بجای استفاده از استرچ های پلاستیکی، از توری های پلاستیکی جهت استحکام ، عدم دستبرد به محصولات در طول پرواز و یا در فرودگاه ها و کمک به جریان یافتن هوا درون جعبه ها و عدم تعریق محصولات، استفاده کنند.
تا حد ممکن با انتخاب ایرلاین معتبر با هواپیماهای پهن پیکر که دارای ظرفیت بیشتر بار و ظروف حمل بار می باشند، از بروز خسارت در طول حمل هوایی به بار خود اجتناب کنید.
3) حمل هوایی محصولات دریایی
میگو و شاه میگو یا لابستر و ماهی هایی مثل هامور، راشگو و حلوا سفید (زبیدی) مهمترین محصولات دریایی ایران هستند که به کشورهای دیگر ارسال میشوند. صید ماهی و آبزیان نه تنها یک کسب و کار درون مرزی است که امروزه به تجارتی جهانی تبدیل شده است و داد و ستدهای فراوانی در این زمینه صورت میگیرد. در کشور ما نیز باوجود دریاهای سخاوتمند، بازار صید و صادرات آبزیان پررونق است و سالانه هزاران تن ماهی صید و به کشورهای گوناگون ازجمله کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین برخی کشورهای اروپایی صادر میشود.
یکی از مهمترین عوامل حفظ تجارت بین المللی محصولات دریایی در دنیا حمل سریع، سلامت و ایمن این محصولات بوسیله ناوگان مدرن هواپیماهای پهن پیکر شرکت های هواپیمایی میباشد. شاید بشر در خواب هم نمی دید که محصولات دریایی اقیانوس هند را ظرف مدت بیست چهار ساعت سد رستوران های مجلل اروپایی سرو کنند.
این ها همه به مدد صنعت حمل هوایی جزو یکی از عادی ترین خدماتی است که شرکت های هواپیمایی به صنایع صید و رستوران ها و صنایع غذایی ارائه میدهند. بیشتر محصولات دریایی صیادان ایرانی، به کشور های حوزه خلیج فارس علی الخصوص کشور کویت صادر میشود.
بسته به نوع محصول، ارسال هوایی محصولات دریایی بصورت پراکنده تر به کشورهای اروپایی و حتی آسیایی نیز انجام میگیرد. بطور مثال شاه میگوی ارس، مشتریان خاص خودش را در کشورهای اروپایی دارد و ماهی سفید خزر مشتریان ایرانی خوش را در مالزی. یکی از معضلات حمل و نقل اینگونه از محصولات به کشورهای مقصد ، عدم دسترسی صادر کنندگان به ناوگان مناسب هوایی است.
معمولا بیشتر محصولات دریای صادراتی ایران از جنوب ایران میایند و عدم امکان ارسال اینگونه محصولات از همان فرودگاههای جنوب کشور بوسیله هواپیماهای پهن پیکر و یا باری ، باعث میشود که صادر کننده مجبور به ارسال بار خود به فرودگاه های شیراز و اصفهان و تهران شود. البته پرواز ها موجود در همین فرودگاه های نام برده هم بوسیله هواپیما های نازک پیکر انجام میگیرد که به علت بارگیری و تخلیه ان بوسیله نیروهای کارگری فرودگاه ها و عدم وجود ظروف بارگیری در این هواپیماها، باعث ایجاد خسارت زیادی در طول پروسه حمل هوایی به صادر کنندگان میشود.
صادرکنندگان محصولات دریایی به کشورهای حوزه خلیج فارس به علت حساس بودن بار خود، میبایست توجه به انتخاب ایرلاین معتبر حمل کننده بار را داشته باشند. انتخاب ایرلاین معتبر، دارای ناوگان هوایی پهن پیکر، به همراه رعایت نکات بسته بندی اصولی و تخصصی برای محصولات دریایی باعث پایین آمدن خسارت به محموله در زمان حمل هوایی و سالم و تازه رسیدن این به بازارهای مقصد میشود.
-
مدارک لازم برای حمل هوایی محصولات دریایی
برای صادرات محصولات دریایی مجوز سازمان شیلات، گواهی بهداشت، کارت بازرگانی، گواهی مبدأ، لیست بسته بندی و فاکتور رسمی از جمله مدارکی هستند که برای خروج از کشور باید به گمرک فرودگاه امام خمینی ارائه شوند. در صورتیکه بعضی از مدارک فوق ، بطور مثال فاکتور فروش، گواهی مبدا ، لیست بسته بندی و… جهت ترخیص همراه بارنامه به کشور مقصد ارسال نشود، بار در یخچال فرودگاه مقصد به هزینه فرستنده و یا گیرنده کالا نگهداری میشود ، تا زمانی که مدارک مورد نیاز بدست گمرک کشور مقصد برسد.
محصولات دریای نیز مانند دیگر محصولات غذایی فاسد شدنی عمر کوتاهی دارند و باید به سرعت در بازار و فروشگاه های کشور مقصد به فروش برسند، در غیر این صورت ظرف مدت چند ساعت قابل عرضه در بازار کشور مقصد نخواهند بود و هزینه انهدام محموله در فرودگاه مقصد بعلاوه تمامی هزینه های فرودگاهی، یخچال و انبارداری بر گردن فرستنده و گیرنده کالا خواهد افتاد،
لذا تهیه مدارک مورد نیاز برای ترخیص بار به مقصد از مهمترین نکاتی هست که تجار، چه فرستنده و چه گیرنده کالا، میبایست به آن توجه کرده تا متحمل خسارت های سنگین و ناگهانی نشوند. برای آگاهی بیشتر از مدارک کامل جهت صادرات و حمل هوایی محصولات دریایی، لطفاً با سفیران تماس بگیرد.
-
بستهبندی مناسب جهت حمل هوایی محصولات دریایی
صادرکنندگان محصولات دریایی برای آسودگی امر، و شاید کم کردن هزینه ها، معمولاً امور بسته بندی و انجام امور گمرکی و حمل هوایی بار خود را به پیمانکاران واگذار می کنند. طبیعتاً پیمانکاران هم جهت کم کردن هزینه ها و بیشتر کردن حاشیه سود خود ، اقدام به کارهایی می کنند که در انتهای پروسه حمل و رسیدن بار به دست خریدار، خسارت و زیان نصیب صادر کننده و خریدار بار میشود.
یکی از این موارد که مستقیماً اثر سوئی به کسب و کار صادر کننده وارد می کند، اهمال در بسته بندی محصولات دریایی است. معمولا افراد جهت کم کردن هزینه ها جعبه های یونولیتی استفاده می کنند که کیفیت مناسب ندارد، نه تنها در حفظ محتویات جعبه استقامت کافی ندارند، بلکه در صورتیکه این جعبه های یونولیتی بر روی هم قرار گیرند تحمل وزن زیادی نخواهند داشت و جعبه های پایینی معمولاً شکسته خواهند شد و یا در حین بارگیری و یا تخلیه بار در هواپیما های نازک پیکر که فاقد ظروف بار می باشند و به صورت دستی توسط کارگران فرودگاهها انجام می شود، به راحتی شکسته میشوند.
در بعضی از موارد جهت کم کردن حجم بار، جعبه های یونولیتی که فاقد کیفیت مناسب نیز هستند بیشتر از حد ظرفیت شان پر میشوند. نامناسب بودن ظروف یونولیتی، و همچنین حجم زیاد محصولات دریایی در آنها ، به هنگام حمل، مخصوصا درون هواپیما های نازک پیکر که فاقد ظروف بار و سیستم کارگو مکانیزه هستند موجب ایجاد خسارت به شرکت هواپیمایی و صادر کننده و گیرنده کالا خواهد شد.
در بعضی از مواقع جهت صرفه جویی در هزینه ها از تعداد کیسه های پلاستیکی و یا کیفیت آن ها زده می شود. بدین نحو در صورتی که ظروف یونولیتی کیفیت مناسبی نیز نداشته باشند، محصولات دریایی به همراه یخ و به آب همراه آن، به محفظه بار هواپیما راه پیدا میکند و باعث ضرر و زیان شرکت هواپیمایی و فرستنده و گیرنده بار میشود.
انتخاب شرکت هواپیمایی نامناسب نیز در ایجاد ضرر و زیان و خسارات حمل ، مزید بر علت خواهد شد. بدترین نوع هواپیما جهت حمل هوایی محصولات دریایی هواپیماهای نازک پیکر هستند که متاسفانه در فرودگاه های جنوب کشور بصورت موردی یا برنامه پروازی منظم به کشور های حوزه خلیج فارس و یا کشور های اروپایی پرواز دارند و به علت نزدیکی به محل صید، توسط صادر کنندگان جهت حمل هوایی بارشان مورد استفاده قرار میگیرند.
همانطور که قبلاً نیز گفته شد این گونه هواپیماها فاقد ظروف بارگیری هستند و بارگیری و تخلیه آن توسط کارگران فرودگاهی و غیر مکانیزه و به صورت دستی انجام می گیرد. در نتیجه به هنگام بارگیری و تخلیه اینگونه بار های حساس و با توجه به وقت کمی که کارگران میبایست بار مسافرین را تخلیه کرده و بارگیری بار مسافر و بار های تجاری را در این هواپیما ها انجام بدهند، همچنین غیر اصولی بودن بسته بندی که به جهت کم کردن هزینه های تجاری انجام گرفته بود ، تلفات و خسارت به بار در طول پروسه حمل هوایی به حداکثر خواهد رسید.
اما شیوه صحیح ارسال هوایی بار محصولات دریایی چگونه است؟ در اینجا ما برای کمک به شما ، جهت به صفر رساندن خسارات حمل از ابتدا تا انتهای شیوه صحیح بسته بندی و انتخاب ایرلاین معتبر و مناسب را به طور دقیق توضیح می دهیم.
نکته بسیار مهم انتخاب انلاین معتبراست. قبل از انجام هر کاری فرستنده بار می بایست تصمیم بگیرد که بار با ارزش صادراتی خود را به دست کدام شرکت هواپیمایی خواهد سپرد. انتخاب یک شرکت بین المللی دارای ناوگان مدرن هواپیماهای پهن پیکر که بار هوایی درون ظروف مطمئن و مستحکم بار آن قرار می گیرد، بهترین روش شروع پروسه حمل هوایی برای صادرات محصولات دریایی می باشد.
هواپیماهای این شرکت های هواپیمایی معتبر از تکنولوژی روز بهره برده و خلبان هواپیما می تواند با تنظیم دمای عرشه یا محفظه بار در به سلامت رسیدن بار حساس محصولات دریایی تا مقصد مورد نظر شما کمک شایانی انجام دهد.
همچنین در انتخاب شرکت هواپیمایی معتبر می بایست در نظر داشته باشید که تعداد پروازهای روزانه این هواپیما از فرودگاه مبدا مورد نظر شما به چه تعداد می باشد. این امر برای حمل هوایی محصولات دریایی که از جنوب کشور بارگیری شده و مسافت طولانی را تا فرودگاه مبدا طی می کند، بسیار مهم است،
چون به هر علتی در صورت از دست رفتن یک پرواز، شما باید بار صادراتی خود را در انبارهای یخچالی قرار داده و با پرواز بعدی به مقصد ارسال کنید، حال اگر تعداد پروازهای هواپیمایی منتخب شما محدود باشد، در صد شانس شما برای به سلامت رسیدن بارتان به مقصد نیز بسیار کمتر خواهد شد، برای همین در نظر گرفتن این نوع مسائل برای بارهای حساسی مثل محصولات دریایی بسیار مهم میباشد.
مسئله دیگر قبل از انتقال بار به فرودگاه مبدا، مسئله گرفتن رزرو کتبی از شرکت هواپیمایی هست، به علت حساسیت بار، شما حتما قبل از انجام هرکاری میبایست، رزرو کتبی بار خود را از شرکت هواپیمایی دریافت کنید و آنرا سریعا به گیرنده بار، جهت آماده بودن برای دریافت بار در مقصد، انتقال دهید.
انتخاب یک شرکت هواپیمایی معتبر ، کار انتقال بار را برای شما دقیقا به همین علت هایی که توضیح داده شد، راحت تر میکند، لذا برای انتخاب شرکت هواپیمایی مناسب، وقت بگذارید و تحقیق کنید و مشورت بگیرید، فقط قیمت نهایی حمل هوایی را در نظر نگیرید، مقداری بیشتر پول پرداخت کردن در حمل هوایی، از ضررهای ناگهانی آتی جلوگیری میکند و آسودگی خاطر را برای شما خواهد داشت. جهت مشورت بیشتر با ما تماس بگیرید.
حالا که به اهمیت انتخاب شرکت هواپیمایی معتبر جهت حمل هوایی محصولات دریایی پی بردیم ، باید بپردازیم به بسته بندی اولیه بار محصولات دریایی. در مرحله اول انتخاب کیسه های پلاستیکی ضخیم به تعداد مناسب جهت قرار دادن محصولات دریایی به همراه مواد برودتی مانند کیسه های ژله ای یخ و یا یخ خرد شده، باید در نظر گرفته شود. حتماً در نظر داشته باشید کیسه های پلاستیکی ضخامت مناسبی جهت حمل محموله با ارزش شما داشته باشد.
همچنین پیشنهاد می شود کیسه محتوی محصولات دریایی و یخ را مجدداً درون کیسه دیگر قرار دهید امکان پاره شدن یک کیسه به هر دلیلی، در جعبه یونولیتی زیاد است و در صورت پاره شدن یک کیسه و احتمالاً شکسته شدن جعبه یونولیتی در پرواز سرایت آب به هواپیما احتمال جریمه شما توسط شرکت هواپیمایی و دریافت هزینه های هنگفت برای بسته بندی مجدد و همچنین احتمال تاخیر در رسیدن بار شما زیاد می شود. اما در صورتی که یک کیسه پلاستیکی به صورت محافظ اضافه ، درون جعبه یونولیتی قرار دهید از سرایت محتویات درون جعبه و خسارات ناشی از آن به احتمال خیلی زیاد جلوگیری کرده اید.
همچنین پیشنهاد ما این است که پس از بستن درب جعبه یونولیتی ، جعبه را درون یک کیسه دیگر پلاستیکی قرار داده و با چسب مستحکم کنید. در این صورت با داشتن یک جعبه مستحکم یونولیتی ، به همراه وزن مناسبی از بار محصولات دریایی درون دو کیسه پلاستیکی بهمراه خرده یخ، و قرار دادن کل جعبه درون کیسه دیگر، احتمال نشت ، سرایت آب به هواپیما ، پرداخت هزینه بسته بندی مجدد توسط شرکت هواپیمایی بسیار کمتر خواهد شد.
توجه به وزن جعبه های یونولیتی داشته باشید، وزن زیاد جعبه ها که بعدا قرار است در هنگام حمل درون هواپیما روی هم قرار گیرند، موجب می شود که جعبه های پایینی تحت فشار قرار گرفته و بشکند. لذا سعی کنید وزن هر جعبه یونولیتی در حدود ۱۷ الی ۱۸ کیلو بیشتر نباشد. بیشتر صادر کنندگان محصولات دریایی مایل به استفاده یخ خشک درون بار خود نیستند، استفاده از کیسه های ژله ای یخ و یا مخلوط پودر یخ ، در صورت بسته بندی مناسب، برای بیشتر شرکت های هواپیمایی قابل قبول است.
حال که بسته بندی اولیه بار شما طبق اصول و قواعد استانداردهای بین المللی حاضر شد لازم است به بسته بندی ثانویه بپردازیم. همانطور که قبلاً ذکر شد، به علت وجود هواپیماهای نازک پیکر در جنوب کشور که فاقد ظروف بارگیری می باشند، بیشتر صادر کنندگان به همین بسته بندی اولیه، بسنده می کنند،
به علت غیر مکانیزه بودن بارگیری و تخلیه این نوع هواپیماها، درصد بروز خسارت و شکسته شدن جعبه ها بالا میرود، اما در صورتی که شما ایرلاینی مناسب با هواپیماهای مدرن پهن پیکر برای حمل هوایی بار حساس محصولات دریایی خود انتخاب کرده باشید، می توانید در دو مرحله بیشتر درصد به سلامت رسیدن بار خود را بسیار بالاتر برده و از هزینه های پروسه حمل در امان باشید.
اولا، لازم است بدانید شما میتوانید جعبه های یونولیت را بر روی پالت های مستحکم پلاستیکی قرار دهید، در این صورت، در فرودگاه ها بار شما توسط کارگران فرودگاه ها جابجا نخواهد شد و آن ها ملزم به استفاده از لیفتراک برای جابجایی بار (تعداد زیادی از جعبه های یونولیت که بر روی یک پالت ) هستند.
توجه کنید که از پالت های پلاستیکی به طول یک ۱۲۰ سانتی متر و عرض ۱۰۰سانتی متر استفاده کنید. اینگونه پالت ها در جابجایی زمینی که بیشتر توسط تراک های۶ تن میشود، به علت سایز اتاق بار آن ها، بسیار مناسب تر هستند و تعداد بیشتری از این پالت ها را میتوانید در اینگونه تراک ها قرار دهید. حتما دقت کنید که ارتفاع پالت و بار روی آن از یکصد و شصت و سه سانتی متر بیشتر نشود.
محدودیت هواپیماهای پهن پیکر درارتفاع محفظه و عرشه بار، به شما اجازه بارگیری ارتفاع بیشتر را نخواهد داد، و در صورتی که ارتفاع یک پالت و بار روی آن از عدد گفته شده بیشتر باشد شرکت هواپیمایی از بارگیری آن جلوگیری خواهد کرد.
پس از قرار دادن جعبه های یونولیت بر روی پالت پلاستیکی آن را توسط تسمه های پلاستیکی محکم و یکپارچه کنید. توصیه ما به شما بعد از این، استفاده از استرچ های پلاستیکی جهت یکپارچه کردن بار بر روی پالت است. بدین سان جعبه های یونولیتی شما و پالت به صورت یکپارچه در آمده و بار شما به هنگام پرواز در حالت مطمئنی قرار خواهد گرفت.
اما نکته آخر ، پس از این که بار خود را به فرودگاه انتقال دادید با تشریفات گمرکی انجام شد سعی کنید تمامی بار خود را درون یک ظرف بار قرار دهید. ظروفی مانند PMC, ALF, AMF بسته به مقدار وزن و حجم بار شما ، بسیار مناسب جهت حمل اینگونه بار ها می باشند.
کارکنان فرودگاهی و کارمندان شرکت هواپیمایی طبق دستورالعمل های شرکت هواپیمایی بارهای شما را درون این ظرف ها به صورت اصولی مهار کرده و سپس در انبار های یخچالی قرار می دهند و در هنگام پرواز آن را درون هواپیما بصورت کاملا مکانیزه بارگیری می کنند.
برای این گونه بارهای حساس برگه هایی به نام نوتوک به خلبان پرواز داده می شود که در آن ذکر شده در کدامین محفظه یا عرشه بار ، بار فاسد شدنی قرار دارد. خلبان دمای آن محفظه را بسته به نوع بار فاسد شدنی تغییر خواهد داد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
4) حمل هوایی مواد دارویی
منظور از مواد دارویی ، مواد اولیه تولید دارو یا داروهایی است که آماده مصرف انسان و یا حیوانات هستند. مجموعه ها و کارخانجات دارو سازی میکوشند با تولید و عرضه داروهای مؤثر، هم بازارها را قبضه کنند و هم در درمان بیماریها نقش داشته باشند. کارخانههای داروسازی کشورمان هم از این مسیر جا نمانده-اند و میکوشند تولیدات و صادرات تولیداتشان را هرسال گسترش دهند. از آنجایی که بحث سلامتی و جان انسان در میان است،
لازم است تا این مواد در نهایت دقت و حساسیت به مقصد ارسال شوند. بیشک در این عرصه، کشورهایی موفقاند که سیستم ارسال مناسبی داشته باشند؛ چراکه داروها در دسته کالاهای فاسدشدنی قرار میگیرند و جابهجایی و نگهداری عادی آنها نیز باید در شرایط دمایی مناسب صورت گیرد؛ چه رسد به جابهجایی آنهم در مقیاس جهانی.
بیشتر شرکت های هواپیمایی فعال در ایران از ناوگان مدرن هواپیما های پهن پیکر استفاده میکنند که توان استفاده از تکنولوژی روز دنیا را در حمل هوایی مسافر و همچنین انواع بار تجاری دارند. بار های تجاری که با هواپیماهای مدرن حمل میشوند بیشتر به واسطه امنیت، سرعت سرعت حمل و توانایی تحویل سلامت بار های فاسد شدنی در هر مقصدی، به حمل هوایی روی می آورند.
این یعنی که اینگونه توانایی ها در مدل های دیگر حمل، یعنی زمینی، ریلی و دریایی چندان مناسب حمل کالاهای حساسی مانند محصولات پزشکی و درمانی نیست. به همین دلیل حمل و نقل اکثر مواد دارویی و محصولات پزشکی در این زمان بوسیله صنعت حمل هوایی انجام میگیرد.
حال که مشخص گردید حمل هوایی بهترین گزینه برای جابجایی محصولات دریایی در سرتاسر جهان است باید به این نکته پرداخت که در میان صدها و یا شاید هزاران شرکت های هواپیمایی که در جهان مشغول به فعالیت هستند، به راستی کدام یک را باید برای حمل بار حساس خود انتخاب کرد؟ نحوه انخاب چگونه باید باشد تا در مراحل بعدی پروسه حمل پشیمانی به بار نیاورد؟ چه کسی در مقام مشاوره توانایی آگاه کردن مدیران فروش و لجستیک شرکت های دارو سازی را دارد؟
شاید مهمترین قسمت، قبل از انجام هرکاری، تصمیم به انتخاب پیمانکار حمل هوایی است که میبایست بار ارزشمند شما را حمل کند، طبیعتا از بین شرکت های هواپیمایی فعال در ایران، و فقط با توجه به نام و نشان شرکت های هواپیمای نمیتوان به قدرت واقعی آن ها در حمل مرسولات ویژه و حساس پی برد. کوچکترین ناهماهنگی در حین فریت محصولات دارویی موجب خسارت های هنگفت به تجار است و بهترین ها میبایست برای این امر مهم انتخاب شوند.
لذا در این موقع حساس، گرفتن مشاوره از اهل فن واجب است. اهل فن این حرفه فقط و فقط شرکت های فورواردر هوایی یا همان شرکت های فریت بار هستند که سالیان سال با قسمت کارگو ایرلاین های مختلف مشغول به کار هستند و به دور از تبلیغات رنگارگ ایرلاین ها بر روی بیلبورد خیابان های شهر و کانال های تلویزیونی ، از چند و چون سویس ها، توانایی ها و کاستی های هر ایرلاین در نحوه حمل هر نوع بار، به نحو احسن آشنایی دارند.
مجموعه فریت بار و کارگو سفیران، سالیان سال با حضور مستمر در قسمت بار فرودگاه امام خمینی و سایر فرودگاه های کشور، بطور مستمر درگیر در ارسال انواع بار حساس و فاسد شدنی ، بالاخص انواع دارو و لوازم پزشکی و نمونه های آزمایشگاهی و … بوده و هست. سفیران نماینده بار تمامی ایرلاین های مستقر در فرودگاه امام خمینی، کاملا با توانایی های این شرکت ها آشنایی داشته و آماده در میان گذاشتن این تجربیات با مدیران صنعت داروسازی و تجار و صادر کنندگان میباشد. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و یا شروع همکاری با ما تماسی داشته باشید.
-
مدارک لازم برای حمل هوایی مواد دارویی
پس از اینکه با انتخاب ایرلاینی مطمئن، از نحوه حمل هوایی بار خود آگاه شدید. اول از همه در نظر داشته باشید که رزرو کتبی بار خود را از شرکت فورواردر دریافت کنید. بدین نحو هم با برنامه پیش رفته اید و هم میتوانید در اسرع وقت گیرنده کالا را از زمان رسیدن بار فاسد شدنی آگاه کنید تا نسبت به مقدمات کار جهت ترخیص سریع کالا از گمرک کشور مقصد و حمل ایمن آن به انبار خود اقدام نماید.
همچنین گیرنده کالا شما را از مدارک مورد نیاز وی برای ترخیص بار در مقصد، که شما باید تهیه و ترجمه کنید و برای وی بفرستید نیز آگاه میکند. بدین نحو شما وقت کافی برای ترجمه و اماده سازی هر نوع مدرک درخواستی را نیز دارید.
نکته دیگر این که : بیشتر شرکت های دارویی که در ایران فعال هستند، مقداری از مواد اولیه دارو های خود را از خارج از کشور وارد میکنند و دارای حق العل کار یا نماینده ای در فرودگاه برای ترخیص اینگونه بار های ورودی هستند. بطور معمول مدیران شرکت های دارویی به علت آشنایی این افراد با محیط فرودگاه و گمرک از صفر تا صد پروسه صادرات و حمل هوایی کالای صادراتی خود را نیز به این افراد میسپارند.
طبیعتا این افراد واسطه ای هستند بین صادر کننده و شرکت های حمل و فورواردر، واسطه تجاری هم بی تردید در پی منافع خویش است. لذا این افراد به دنبال کمترین قیمت دربازار حمل هوایی هستند و اعلام بیشترین نرخ به صادر کننده، جهت بالا بردن حاشیه سود شخصی خودشان.
مشکل اینجا هست که اولویت در تعیین ایرلاین معتبر اینجا دیگر به سلامت رسیدن بار شما و یا توانایی شرکت هواپیمایی یا خوش نامی آن نیست، بلکه اولویت در اینجا تبدیل به سود بیشتر فرد واسط گردیده است. برای جلوگیری از این امر مدیران شرکت های دارویی و یا فرد صادرکننده خود میبایست بدون واسط، حداقل در تصمیمات مهم مانند تعیین ایرلاین حمل کننده و… با فوروادر در تماس مستقیم باشد تا ناخواسته اولویت های پروسه حمل از منافع صادر کننده به منافع نفر دیگری منتقل نشود.
در گمرک فرودگاه نیز، در قسمت صادرات تجاری، مدارکی جهت خروج قانونی محصول دارویی صادراتی شما نیاز است. اولین و مهمترین مدرک گرفتن مجوز صادرات از سازمان غذا و دارو است. نکته مهم اینجاست که همانطور که به احتمال زیاد میدانید، اولویت وزارت بهداشت، در وهله اول برطرف کردن نیاز دارویی کشور است و در صورتی که در داخل کشور کمبودی در مورد آن دارو وجود نداشت، به صادرکننده پروانه صادرات میدهد. طبق قانون اگر در کشور کمبود دارو وجود داشته باشد، با دستور وزارت بهداشت شرکتها از صادرات منع شده و ملزم به تأمین نیاز داخل کشور هستند.
علاوه بر مجوز صادرات از سازمان غذا و دارو، پروانه تولیدی، برگه بهداشت، کارت بازرگانی، گواهی مبدأ، لیست بستهبندی و فاکتور رسمی از دیگر مدارکی هستند که برای خروج از کشور باید به گمرک ارائه شود. برای آگاهی از مدارک کامل، لطفاً با سفیران تماس بگیرد.
-
بستهبندی مناسب جهت حمل هوایی مواد دارویی
بسته بندی تخصصی محصولات دارویی نیز بصورت اولیه و ثانویه میباشد. بسته بندی اولیه همان بسته بندی کارخانه جهت حمل و توزیع بار هست. کارتن های حاوی محصولات دارویی میبایست مستحک بوده و تحمل وزن کارتن دیگر را که در طول پروسه حمل بر روی آن قرار میگیرد را به بهترین نحو داشته باشد. سپس این کارتن ها میبایست بر روی پالت های پلاستیکی قرار گرفته و با تسمه های پلاستیکی و استرچ یکپارچه و محکم شوند. به این صورت امکان ریزش بار در طول پرواز و یا ایجاد صدمه و خسارت بصورت عمده ای کاهش می یابد.
نکته مهم پس از بسته بندی کامل محصولات دارویی، جهت حمل هوایی آنها، تنظیم دمای محیط حمل بنابر دستورات فرستنده میباشد. یکی از بهترین روش ها برای حمل محصولات دارویی حساس به دما ، استفاده از ظروف یخچالی و عایق حرارتی ش پس از همه گیری کویید، دنیای حمل هوایی دارو بطور شگرفی به نفع شرکت های دارویی و صادر کنندگان محصولات دارویی و پزشکی عوض شد.
شرکت های بزرگی در دنیا به نحو عجیبی شروع به سرمایه گذاری های کلان در تولید ظروف عایق حرارتی و کانتینر های مخصوص حمل هوایی یخچالی مدرن برای شرکت های هواپیمایی، به تعداد زیاد کردند، تا اینکه ایرلاین ها بتوانند در اسرع وقت حجم زیادی از واکسن های کویید را به سلامت به گوشه و کنار دنیا برسانند. حال، پس از فروکش کردن کویید، مجموعه کلانی از ظروف عایق حرارتی بار و کانتینر های یخچالی در اختیار صادرکنندگان کالاهای حساس و ویژه میباشد که میتوانند از ان در حمل هوایی کالای خود استفاده بهینه را ببرند.
کالای محصولات دارویی پس از قرار گرفتن بر روی پالت ها سپس درون یکی از ظروف بار شرکت هواپیمایی قرار گرفته و درون ظرف مهار میگردد. سپس جهت بارگیری در عرشه هواپیما به محل باریری منتقل میشود.
در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه حمل هوایی محصولات دارویی و یا شروع همکاری با ما تماس بگیرید.
5) حمل هوایی نمونههای آزمایشگاهی
در زمینه علوم آزمایشگاهی برخی کشورها هزینه بسیاری را برای تحقیقات علوم پزشکی و یافتن راهکارهای درمان به کار میگیرند که از آنها بهعنوان پیشتازان نجات جان بشر یاد میکنیم. خوب طبیعی است که نتایج این تحقیقات در خدمت کل جهان قرار میگیرد و بیماران کشورها میتوانند برای درمان از این دست آوردها بهرهمند شوند.
البته گاهی تکنولوژی استفاده از این دست آوردها فقط در انحصار کشوری خاص قرار میگیرد که احتمالاً بیماران ملزماند برای بهرهگیری و درمان به این کشورها سفر کنند. البته گاهی راههای دیگری نیز به جز حضور فیزیکی وجود دارد و آن ارسال سریع نمونه آزمایشگاهی و ارگان های زنده بدن به کشورهای صاحب تکنولوژی برای تشخیص بیماری است که پای شرکتهای حملونقل را به میان میآورد؛ نمونههایی مثل نمونههای بیولوژیک به دست آمده از بدن انسان مثل خون، سرم، پلاسما، ادرار، سایر مایعات و بافتی مختلف بدن، اسلایدهای میکروسکوپی، محصول PCR و … .
-
مدارک لازم برای حمل هوایی نمونههای آزمایشگاهی
گواهی مورد نیاز برای ارسال نمونههای آزمایشگاهی باید از طرف آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت صادر شود. برای این مجوز آزمایشگاههای تشخیص پزشکی باید به اداره امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه متبوع خود درخواست کتبی دهد. این اداره درخواست را بررسی کرده و پس از اطمینان از رعایت ضوابط، درخواست را تائید میکند و مستندات را به آزمایشگاه مرجع ارجاع میدهد.
مجوز نهایی از طرف اداره کل آزمایشگاههای مرجع سلامت وزارت بهداشت صادر میشود. توجه داشته باشید که در موارد خاص، آزمایشگاه ارجاع دهنده باید مستندات خود مبنی بر ضرورت ارسال نمونه به خارج را هم ارائه کند. برای آگاهی از مدارک کامل، لطفاً با سفیران تماس بگیرد.
-
بستهبندی مناسب جهت حمل هوایی نمونههای آزمایشگاهی
جهت حمل هوایی بار فاسد شدنی مانند نمونه های آزمایشگاهی، بستهبندی باید بر اساس راهنماهای ایمنی جهت حمل نمونههای عفونی و بیولوژیک ابلاغ شده توسط آزمایشگاه مرجع سلامت باشد. برای بستهبندی اینگونه کالاها تأکید شده که از ظروف و مواد استاندارد استفاده شود. ضمن اینکه روی این بستهها علائم، نشانهها، برچسبهای لازم و همچنین شرایط مناسب مثل دما، نور، رطوبت، زمان انتقال نمونه و… نصب شود. همچنین پیشنهاد شده نمونههای آزمایشگاهی در سه محفظه درون هم قرار بگیرند: لوله آزمایشی که نمونه درون آن قرار دارد محفظه اول است. این لولهها باید غیرقابل نفوذ و غیرقابل نشت باشد.
این محفظه در محفظه دوم قرار میگیرد که بزرگتر است. این محفظه نیز غیرقابل نفوذ و غیرقابل نشت است. سپس این دو محفظه در جعبه سوم قرار میگیرد که میتواند از جنس یونولیت باشد. یونولیت نسبت به ضربات مقاوم بوده و استحکام بیشتری دارد. برای پایین نگهداشتن دما و خنک ماندن نمونهها میتوان فضای داخل یونولیت را با یخ خشک پر کرد. بسته باید به حد کافی مستحکم باشد تا در طول پرواز آسیب نبیند. طبق معمول باید سعی کرد تا حد ممکن مرتب، مستحکم و استاندارد بودن بستهبندی را رعایت کرد.
سخن پایانی
شرکت سفیران بیش از سه دهه است که در زمینه حمل هوایی و نزدیک به چهار نسل است که در صنعت حمل و نقل فعالیت میکند. سفیران به عنوان یکی از شرکتهای با تجربه و متبحر در فریت بار و حمل هوایی بار فاسد شدنی ، خدماتی چون پیک آپ و حمل بار از تمامی نقاط کشور به فرودگاه، ، بستهبندی برای ارسال هوایی و انجام تشریفات گمرکی در فرودگاه امام خمینی و سایر فرودگاهها را برای مشتریان انجام میدهد. همچنین بیمه تکمیلی محمولهها را از طریق شرکتهای بیمه معتبر بر عهده میگیرد. سفیران امکان پیگیری آنلاین بار را نیز برای مشتریانش فراهم کرده است.
سفیران بار فاسد شدنی شما را در سلامت کامل، در اسرع وقت و با حداقل هزینه به هر مقصدی در دنیا، حتی دورترین کشورها، ارسال میکند. لطفاً برای گرفتن مشاوره، کسب اطلاعات بیشتر و شروع همکاری در زمینه حمل هوایی بار فاسد شدنی خود، با شماره 88830215 تماس بگیرید.
نام برچسب | دانلود |
---|---|
حساس به زمان و دما | لینک دانلود |